Mini-vakantie

Een mini-vakantie. We hebben er zin in. Afgelopen weekend was het zover. We hadden een mini-vakantie. Op vrijdag gaat de mail op automatisch antwoord. Laptop in de kast en de mini-vakantie kan beginnen.

We eten een heerlijke pasta-sause en genieten van het gezelschap van een vriend. Heerlijk zo samen eten, geen telefoon, geen mail helemaal niks. Moe en tevreden duiken we op tijd ons bed in, we lezen en besluiten dat we de volgende dag lekker gaan wandelen.

In de natuur komen we tot rust, we zien een prachtige bonte-specht, we horen het knarsen onder onze voeten, het is goed koud maar prachtig helder weer. Weer terug drinken we warme chocomelk. Daarna halen we nieuwe boeken, lezen en kletsen wat.

De dag vliegt voorbij en we gaan film kijken, lekker knus op de bank. De volgende ochtend heb ik eigen tijd, ik zwem en heb het zwembad helemaal voor mij alleen….de houtkachel staat aan, en daarna duik ik de sauna in.

Aan het einde van de dag, gaan we nog even langs bij opa en oma, om de verjaardag van opa te vieren. Blij en voldaan komen we terug….onze mini vakantie was een succes.

We maken meteen plannen voor de volgende mini-vakantie….komend weekend…wat zullen we dan eens gaan doen?

Deze mini-vakantie was ‘gewoon’ ons weekend thuis. Het geeft zoveel rust om geen mail aan te hebben. De natuur in te gaan. En dan te bedenken dat deze mini-vakantie gewoon elk weekend kan, wauw 52 keer per jaar op vakantie…dat is echt luxe!

About the Author Jojanneke

Jojanneke Kleinhans is een gepassioneerde coach, die jou de kracht van tegenwind laat ervaren met coaching in de zeilboot.

Leave a Comment: