• You are here:
  • Home »

Anderen over mij


 Hoe mooi is het om in de vrije natuur gecoacht te worden? In een zeilboot op open water door Jojanneke gecoacht worden is een bijzondere ervaring die ik ook anderen gun.

Ruud van der Star, interimschoolleider


 

Een positieve ervaring, op een originele manier al werkend met je eigen problemen bezig zijn.


Wim Kroeze, schoolleider ST. de Doper


' Wat een betekenisvol feestje was de zeildag!!

De verbinding tussen het werken aan teambuilding en de verbinding met ons ontwikkeltraject      kwamen samen in het zeilbootje en het samen op koers varen!'


Michiel Duffels, Schoolleider, De Pijlstaart


Een ochtend zeilen. Jojanneke begon met de vraag: 'Met welke verwachtingen kom je hier.' Uitwaaien en me-time, dat was het wel wat mij betreft. Met beide verwachtingen is het goed gekomen, er was nog zoveel meer! 

Welke koers wil ik varen, kan ik zelf overstag, wat is daarvoor nodig? Samenwerken met de anderen in de boot, af en toe een plens water over je heen krijgen, de wind weer in de zeilen krijgen. Een heerlijke ervaring met nieuwe inzichten. 

Ik kan het ook aanraden om met een (management) team in een boot te stappen met Jojanneke. De vragen die tijdens het zeilen gesteld worden zijn zeer waardevol, zowel voor jezelf als voor een team 


Judith van Twist, interimschoolleider 


Jojanneke heeft een zeer geslaagde dag georganiseerd voor de interimmers van B&T met coachen in de zeilboot. Ik heb mij verbaasd over hoeveel zichtbaar wordt in de boot en hoe groot de impact hiervan is. Jojanneke begeleidt dit vakkundig en vanuit rust,dit is prettig!


Ellen Tomberg, adviseur bij B&T, verantwoord veranderen.


 


Jojanneke is een opleider/begeleider die gaat voor ontwikkeling en kwaliteit.
Op zeilschool Aalsmeer betekent zij veel voor de instructeurs/begeleiders in opleiding. Zij heeft de kaders van de opleiding mede ontwikkeld en weet deze adequate te gebruiken in haar begeleiding en daar waar nodig aan te passen.
Jojanneke is een begeleider die afstemt en op een juiste wijze doorvraagt, respect heeft en vooral mensen weer in beweging krijgt. Het is bijzonder te noemen hoe zij de mensen weer in beweging krijgt.Waar andere begeleiders niet verder kwamen met een instructeur(s) krijgt Jojanneke deze weer in beweging. Erg knap en waardevol voor de zeilschool en zijn instructeurs.
Ze kan op alle niveaus begeleiden en je kan haar met een gerust hart een team van begeleiders laten aansturen. Zij is dan op de zijlijn aanwezig, stuurt aan en geeft mensen de ruimte om te leren. Wanneer het nodig is grijpt zij in of stuurt ze bij. Kort om een top begeleider waar al vele instructeurs/begeleiders van genieten en leren.


Celine Felan, 

Business TransformationJojanneke is een collega die in staat is om een probleem in heldere bewoordingen uiteen te zetten. Daarbij geeft zij duidelijke en bruikbare tips om mee aan de slag te gaan. Zij is niet bang om moeilijke onderwerpen aan te pakken.


Margot van Zuijlen, leerkracht en eigenaar van Juf Margot


Jojanneke Kleinhans hebben wij leren kennen als een kundige begeleidster die weet waar ze het over heeft.Ze is in staat snel een band op te bouwen met de leerling. Ze doorziet wat er nodig is , heeft een positieve inbreng , denkt mee met de school. De samenwerking heb ik,  intern begeleidster, als zeer prettig ervaren. Dit geldt ook voor de leerling, ouders en teamleden. Ons team hoopt in de toekomst nog een keer een beroep op haar te kunnen doen. 


Melinda, IB-er Luidensschool


Wat begon als een gesprek met de intentie om meer inzicht te krijgen in het gedrag van een aantal leerlingen werd uiteindelijk veel meer dan dat.
Jojanneke heeft met haar expertise en oprechte interesse inzicht gegeven in mijzelf. 
Mijn gesprekken met haar zijn het startschot gebleken van een nieuwe koers. Een ingeslagen weg waarin ik investeer en die mij energie, rust en blijdschap oplevert. 
Haar aanpak en benaderingswijze zijn een waardevolle toevoeging gebleken voor mij, en mijns inziens kan zij dit zijn voor iedereen die een functie heeft in het onderwijs.

Sjoerd, leerkracht basisonderwijs